beschrijving

Doel

Ons doel is om de ondernemer te ontzorgen met de juiste op maat gemaakte ICT-diensten. We leveren alle ICT-diensten die een ondernemer nodig heeft om succesvol te zijn.

Voor alles op dit gebied kunt u bij ons terecht, Internet verbinding, voip centrale, cloud diensten & hardware. Met het gedachtegoed dat we dit graag persoonlijk doen en met korte lijnen.

Geschiedenis

SAEN-IT B.V. is opgericht op 1 april 2008 onder de naam Saendelft Computers v.o.f.. Oficieel als inkooporganisatie van de twee éénmanszaken ib computer service (Ivar) en Waijenberg computer diensten (Steven).

Na enige maanden hadden we al snel door dat het samenvoegen van de twee éénmanszaken een beter idee was. Vanaf dat moment zijn de éénmanszaken opgeheven en zijn we samen verder gegaan onder Saendelft Computers.

Omdat wij ons vooral op de zakelijke markt concentreren, vonden we dat een naamswijziging nodig was. En zo is SAEN-IT een feit!

Ivar Borstlap

eigenaar – technisch directeur

Ik ben opgeleid als interieurbouwer waar ik voor het eerst met computers in aanraking kwam (Apple Macintosh). Uiteindelijk bleek dat het omgaan met een computer mij erg goed lag zowel als interesse als in vaardigheden. En al snel hielp ik mensen met hun computer en heb ik bij de bedrijven waar ik werkte computers om mee te tekenen (autocad) geïntroduceerd.

Op aandringen van veel mensen, heb ik rond 2005 besloten om de gok te wagen en heb me ingeschreven bij de KvK als “ib computer services”. Na mijn eerste flyer heb ik Steven ontmoet en vanaf dat moment is het snel gegaan in onze samenwerking.

We hebben “Saendelft Computers” opgericht, wat uiteindelijk SAEN-IT is geworden. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby m’n werk kunnen maken, en dat is het nog steeds!

Steven Waijenberg

eigenaar – financieel directeur

Na mijn opleiding aan de Grafische MTS ben ik 15 jaar werkzaam geweest in de grafische industrie in diverse functies. Het beheer van computers en netwerken is altijd een nevenactiviteit en hobby geweest. In 2006 heb ik de overstap gemaakt en ben mijn eigen ICT bedrijf gestart.

In 2008 heb ik het bedrijf samengevoegd met Ivar om een stabielere partij voor de zakelijke markt te worden en sindsdien zijn wij een groeiende partner voor MKB bedrijven in en rond de Zaanstreek. 

Marnix Kuijzer

helpdesk medewerker (Android specialist)

Toen ik op de middelbare school zat, kwam ik erachter dat ik ICT heel erg interessant vond en hier graag mijn beroep van wilde maken. Tijdens mijn opleiding tot ICT beheerder was ik opzoek naar een leuk stage-adres.

Na het behalen van mijn diploma ben ik sinds september 2019 in dienst bij SAEN-IT.  Het leuke van het werken voor SAEN-IT vind ik de diversiteit van de werkzaamheden. Op het ene moment moet er een nieuwe server ingericht worden en op het andere moment heeft een gebruiker een probleem in bijvoorbeeld Outlook.

Ook blijft de ICT zich altijd ontwikkelen en valt er dus altijd wel weer iets nieuws te leren!